Vanilya Ekstraktları
(Vanilla Planifolia fasulyesi ekstresi)
Vanilya ekstraksiyonu Gazignaire'ın ilk faaliyetidir; vanilya, gıda formülasyonlarının en sevilen bileşenidir. Yıllar içinde, her botanik çeşit ve bakla kökeninin organoleptik özelliklerini koruyan ve yücelten bir vanilya ekstresi yelpazesi geliştirmeyi başardık (vanilla planifolia Madagaskar, vanilla planifolia Meksika, vanilla tahitensis vb.). Güvenli ve sürdürülebilir bir tedarik zinciri: Sertifikalı bir köken, takip edilen bir kalite ve işlenmiş baklalardan ekstraktlara kadar tam bir izlenebilirlik garantileyen güvenilir, güvenli ve sorumlu bir tedarik.
En iyi vanilya baklalarını seçmek için yerel ekiplerle ortaklık.
Bourbon Madagaskar vanilya ekstraktlarımızın kökenini ve saflığını doğrulayan bir kalite kontrolü.
Dünya genelinde vanilya piyasası ve gelişimi hakkında sürekli bilgi.
Müşterilerimizin aromatik hizmetleriyle şeffaflık ve bilgi paylaşımı.
Vanilya yelpazesi
Grup tesislerinde ustalıkla uygulanan farklı teknolojiler, ekstraksiyon, damıtma ve birleştirme süreçleri, Gazignaire'ı vanilya kaynaklı tüm projeleriniz için bir ortak haline getiriyor: Uçucu çözücülerle ekstraksiyon: vanilya konkasları ve absolüleri.
Etil alkol ile ekstraksiyon: vanilya oleoresinleri (10X, 20X, 30X).
Etil alkol ile nazik ekstraksiyon: vanilya infüzyonları (1X, 2X, 3X vb.)
Alkol damıtma: vanilya alkolatları.
Hidro damıtma: vanilya suları.
Tüm ekstraktlarımız için organik sertifikası mevcuttur.
Aromalı hazırlıklarımız (konsantre) daha sonra sıvı, toz veya hamur destekleri üzerinde ekstraktların hazırlanmasında kullanılır, böylece tüm aromatik ve gıda endüstrilerinin farklı uygulamalarına yanıt verir: organoleptik profiller, konsantrasyonlar, çözünürlükler, dokular vb. açısından özel vanilya ekstraktları. Sıvı vanilya ekstraktları
Toz vanilya ekstraktları
Doğal vanilya aromaları
Vanilya hamurları
Vanilyalı şekerler
Saf vanilya tozu (isteğe bağlı olarak öğütülmüş ve bakterisiz)
Tükenmiş vanilya tozu (isteğe bağlı olarak öğütülmüş ve bakterisiz)
Vanilya taneleri